Qmax=0.5-3 m۳/h و Hmax=5-55m
ولتاژ: ۲۳۰ ولت ، ۴۰۰ ولت
محدوده دمای سیال: ۹۰-۲ درجه سانتیگراد
متریال: EN-GJL-250
فرکانس: ۵۰ هرتز
PN : 8
پمپ جتی با طراحی جمع و جور خود، بهویژه برای فضاهای کوچک مناسب است. از ویژگیهای بارز این پمپ میتوان به توانایی آن در پمپاژ آب به ارتفاعات بالا با سرعت کم اشاره کرد، که آن را به گزینهای ایدهآل برای کاربردهای نیازمند به جریان آرام و انتقال آب در ارتفاعات تبدیل میکند.
اسپری: این سیستمها به طور خاص برای پخش آب به شکل ذرات ریز یا اسپری در سطح زمین طراحی شدهاند. آب از طریق نازلها به شکل پودر یا اسپری روی محصولات پخش میشود، که موجب توزیع یکنواخت آب در مزرعه میگردد. این نوع آبیاری معمولاً برای محصولات زراعی، باغها، و زمینهای چمن مناسب است.
عمومی: این سیستمها برای توزیع آب به طور گسترده در زمینهای کشاورزی یا مناطق وسیع استفاده میشوند. سیستمهای آبیاری عمومی میتوانند شامل انواع مختلفی از روشهای آبیاری مانند آبیاری سطحی، قطرهای، یا بارانی باشند، که هر کدام بر اساس نیازهای خاص زمین و نوع محصول استفاده میشوند.
آب: این سیستمها برای جمعآوری، انتقال و توزیع آب به مناطق مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. سیستمهای تأمین آب میتوانند شامل ساختارهایی مانند سدها، کانالها، خطوط لوله و مخازن باشند که آب را از منابع طبیعی یا مصنوعی به مصرفکنندگان نهایی در مناطق شهری، کشاورزی یا صنعتی میرسانند.
نوع سیال، دما، ویسکوزیته (لزجت) و مقدار ذرات جامد قابل انتقال:
باید مشخص شود که سیال مورد نظر آب، مایع اسیدی یا مایع دیگری است. این امر به تعیین جنس مناسب مکانیکال سیل و اجزاء پمپ کمک میکند.
دمای سیال باید برای انتخاب مواد مقاوم در برابر حرارت و جلوگیری از تخریب زودهنگام سیل و اجزاء پمپ مشخص شود.
لزجت سیال تأثیر زیادی بر عملکرد پمپ دارد و باید برای تعیین نوع پمپ و طراحی داخلی آن در نظر گرفته شود.
در صورتی که سیال دارای ذرات جامد باشد، جنس مکانیکال سیل و اجزاء پمپ باید به گونهای انتخاب شود که از خورندگی و سایش جلوگیری شود.
باید دبی و فشار مورد نیاز (نقطه کاری) مشخص گردد تا مطابقت آن با جداول و منحنیهای عملکرد پمپ بررسی شود.
مقدار ارتفاع مکش و دهش باید به درستی محاسبه و با منحنی عملکرد پمپ تطبیق داده شود تا از بروز پدیده کاویتاسیون جلوگیری شده و بازدهی پمپ به حداکثر برسد.
باید نوع اتصال پمپ (اتصال فلنجی، رزوهای، جوشی و غیره) بر اساس نیازهای پروژه و نوع تأسیسات مشخص گردد.
نحوه نصب و قرارگیری پمپ در تأسیسات باید به گونهای طراحی شود که عملکرد بهینه پمپ تضمین گردد و از مشکلات احتمالی مانند لرزش و نویز جلوگیری شود.
میزان زمان کارکرد پمپ در ۲۴ ساعت:
زمان کارکرد روزانه پمپ باید به دقت مشخص شود تا در انتخاب مواد مقاوم، نوع پمپ و طراحی سیستم خنککننده یا سایر تجهیزات جانبی لحاظ گردد.
اندازههای دهانههای مکش و دهش پمپ باید با توجه به نیازهای سیستمی و دبی مورد نظر انتخاب شوند تا جریان بهینه سیال تضمین گردد.