در این بخش میخواهیم به شما در مورد جنس و متریالهای استفاده شده در پمپهای دیافراگمی توضیح دهیم. این پمپها از مواد مختلفی برای ساخت بدنه استفاده میکنند که هر کدام از این مواد استانداردها و کاربردهای متفاوتی دارند.
بهطور کلی، جنس بدنه این پمپها میتواند شامل مواد زیر باشد:
– پلی پروپیلن (PP)
– استنلس استیل (SS)
– آلومینیوم (Al)
– پلی وینیلیدین فلوراید (PVDF)
همچنین، جنس مخزن دیافراگمی نیز معمولاً از مواد زیر تشکیل میشود:
از جنس و متریالهایی مانند
مواد هایترل (Hytrel)،
وایتون (Viton)،
اتیلن پروپیلن دی ان
مونومر (EPDM)،
نئوپرن (Neoprene)
سنتوپرن (Santoorene)
برای ساخت مخزن دیافراگمی ، پمپهای دیافراگمی استفاده میشود. انتخاب مناسبترین جنس و متریال برای شما، به نوع و دمای سیالی که باید توسط پمپها منتقل شود، بسیار مرتبط است.
در زمان نصب و راه اندازی پمپهای دیافراگمی، نکتهای که بسیار مهم است، نوع اتصالات ورودی و خروجی پمپ است. انواع مختلفی از این اتصالات مانند فلنجی و رزوهای (NPT) وجود دارند که بسته به نیازهای شما میتوانید هر یک را انتخاب کنید.
بیشتر پمپهای دیافراگمی، دارای تحمل فشار بالا و قابلیت کار در محیطهای آبی است و به راحتی میتوانند در داخل مخزن نصب شوند. همچنین، پمپهای دیافراگمی بادی میتوانند به همراه یا بالاتر از سطح مایع نصب شوند.
استفاده از پمپهای وکیوم دیافراگمی نیازی به هواگیری ندارد و میتوانند از عمقهای چند متری مایع را مکش کنند. همچنین باید یادآور شد که پمپهای دیافراگمی فاقد الکتروموتور هستند و به راحتی میتوانند آنها را در جاهای بدون تهویه یا داخل باکسها نصب کرد.